Omet els enllaços

Renovació de la imatge corporativa

Peixateria a Palafrugell

Client

Peixos Pilar

Any

2020

Serveis Prestats

Varis

Peixos Pilar és una peixateria situada a Palamós. El seu objectiu, la seva filosofia, és acostar el peix a les llars, de manera assequible i fàcil. Tot va començar prop de l’any 1920, quan Josep Arxé pescava i venia peix. En casar-se amb la nostra àvia Corona, la venda del peix va prosperar com a negoci. Aleshores el peix es venia a la Bisbal i no molts anys després, ell va començar a regentar la Pilar, la filla de la Corona. I va ser així fins que l’àvia Corona es va retirar per deixar pas la seva filla Pilar al càrrec del negoci, juntament amb la seva filla Montse, l’actual cara visible de Peces Pilar. Amb ella, sempre trobareu també a la Rosa, amiga i companya de feina des que tenia 16 anys.

Serveis Prestats

Varis

La Nostra Estratègia

Peixos Pilar
2020

Servei

El nou producte

L’equip de Peixos Pilar Palamós ens va contactar per dissenyar el nou lloc web peixospilar.com per representar els serveis que ofereixen i arribar a un públic més ampli.

Hem treballat estretament amb l’equip de Peixos Pilar Palamós i, basant-nos en la seva essència, hem dissenyat un lloc web amb un aspecte visual remarcable, amb l’objectiu de sobresortir entre la competència.

Renovació de la imatge corporativa

Peixos Pilar

L'Equip

Inspiració

InterHuge

Director creatiu

Joan Cama

Director UI/UX

Equip InterHuge

¿Tienes un proyecto en mente? ¡Hablemos!

¿Tienes Un Proyecto En Mente? ¡Hablemos!

No dudes en ponerte en contacto nosotros a través del siguiente formulario para hablar de los detalles.

¿Tienes algún proyecto en mente?

¡Contacta con nosotros!

¿Piensas que podemos colaborar

juntos en algún proyecto?

¿Te apetece saludar?

Este es tu lugar.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't