Omet els enllaços

Campanyes de Google Ads a la Costa Brava, Girona i Barcelona

Arriba a més usuaris i aconsegueix més conversions amb les campanyes de Google Ads

Les campanyes de Google Ads ens permeten anar un pas més enllà i arribar a impactar a molts més usuaris que no formen part de la teva comunitat actual. El punt fort d’aquestes campanyes és la segmentació d’interessos del públic objectiu.

0 +

Anys d'experiència en la gestió de publicitat

Amb més de set anys d’experiència en la gestió de publicitat per a empreses, tenim un coneixement profund de com funcionen les diferents plataformes i com es poden utilitzar per assolir objectius del teu negoci.

0 +

Accions publicitàries creades a través de campanyes de màrqueting

Ens assegurem que la teva empresa tingui una presència activa a les plataformes adequades i creem contingut d’alta qualitat per atraure i retenir el teu públic objectiu. Monitorem i mesurem constantment el rendiment per garantir que estem aconseguint els resultats desitjats i per fer ajustaments en cas de ser necessari.

Els nostres clients

Empreses i artistes que ja han confiat en nosaltres

Apareguts a:

La satisfacció dels clients és el que ens dona la motivació per continuar aportant solucions de qualitat i ajudar-los a fer créixer el seu negoci.

Cada empresa és única, i per això és molt important captar cada essència, per reflectir-la en tots els serveis que oferim, de la millor manera possible i inspirant-nos en les darreres tendències. Des de llocs web a mida atractius i personalitzats, passant per estratègies de màrqueting enfocades als objectius de negoci, i fins a sessions de fotografia i vídeo amb dron.

Campanyes de Google Ads

Altres característiques

Invertim el temps i l'esforç necessari per trobar la millor opció per a tu.

  • Anàlisis de competència.
  • Estudi de paraules clau.
  • Definició estratègia de campanya i grup d’anuncis.
  • Redacció d’anuncis, creació d’extensions, ampliació de llistat de paraules clau.
  • Configuració del seguiment de conversions.
  • Control de la inversió.
  • Seguiment diari de KPI’s i optimització de resultats.
  • Informes mensuals.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't