Omet els enllaços
T'ajudem • Suport

Necessites ajuda? FAQ

Una agència digital com nosaltres pot ajudar el teu negoci de diverses maneres. Pot augmentar la teva visibilitat en línia, atraure trànsit qualificat al teu lloc web, generar leads i conversions, millorar el teu posicionament als motors de cerca, gestionar les teves xarxes socials, crear una estratègia de màrqueting efectiva i proporcionar solucions personalitzades per assolir els teus objectius comercials.

El cost de contractar una agència digital pot variar segons diversos factors, com la complexitat dels serveis requerits, la mida i l'abast del teu projecte, la durada del contracte i la reputació de l'agència. És important discutir les teves necessitats i objectius amb l'agència per obtenir una estimació de costos acurada.

Moltes agències digitals, com nosaltres, ofereixen serveis de manteniment i actualització per garantir que el vostre lloc web i altres actius digitals estiguin sempre actualitzats, segurs i funcionant correctament. Aquests serveis poden incloure actualitzacions de contingut, pegats de seguretat, còpies de seguretat regulars i monitoratge continu del rendiment.

El disseny web es refereix a la creació i desenvolupament de llocs web visualment atractius, funcionals i efectius. És important per al teu negoci perquè el teu lloc web és una finestra cap a la teva marca en línia i pot influir en la percepció dels teus clients. Un bon disseny web pot millorar l'experiència de l'usuari, generar confiança, augmentar la participació i, en última instància, impulsar les conversions i l'èxit del teu negoci.

El procés de disseny web pot variar segons l'agència, però generalment nosaltres incloem les etapes següents: investigació i anàlisi, planificació i estratègia, disseny visual i d'interfície, desenvolupament i programació, proves i ajustaments, i llançament del lloc. L'agència treballarà estretament amb tu a cada etapa per garantir que el disseny compleixi els teus requisits i objectius comercials.

La participació del client és fonamental en el procés d'elaboració i desenvolupament. Treballarem amb tu per comprendre les teves metes, preferències i requisits, i t'involucrarà en la presa de decisions clau, com ara la selecció de dissenys, colors, fonts i altres elements visuals. També et sol·licitarem el teu feedback a cada etapa per garantir que el disseny s'alineï amb la teva visió.

Algunes agències de disseny web també ofereixen serveis d'allotjament web. L'allotjament web implica emmagatzemar els fitxers i dades del teu lloc web en un servidor perquè estigui disponible en línia. En el nostre cas, oferim serveis d'allotjament web i correu electrònic per als nostres clients.

Tens dubtes? Envia'ns un missatge.

Els nostres clients

Empreses i artistes que ja han confiat en nosaltres

Apareguts a:

La satisfacció dels clients és el que ens dona la motivació per continuar aportant solucions de qualitat i ajudar-los a fer créixer el seu negoci.

Cada empresa és única, i per això és molt important captar cada essència, per reflectir-la en tots els serveis que oferim, de la millor manera possible i inspirant-nos en les darreres tendències. Des de llocs web a mida atractius i personalitzats, passant per estratègies de màrqueting enfocades als objectius de negoci, i fins a sessions de fotografia i vídeo amb dron.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't