Omet els enllaços

Destaca als resultats de cerca.

Impulsa el creixement i posiciona millor als motors de cerca amb les eines de SEO més avançades.

Somia

Ens assegurem que els nostres clients tinguin una presència en línia efectiva i visible per als seus clients potencials. Explora algunes de les estratègies que utilitzem per optimitzar el posicionament de les empreses.

Millora els resultats de la cerca.

Posiciona't davant els teus competidors.

Anàlisi exhaustiva de la competència.

Creem contingut de qualitat.

Anàlisi exhaustiva

En primer lloc, elaborem una anàlisi exhaustiva de les paraules clau relacionades amb el teu negoci. Això ens ajuda a comprendre millor la teva indústria i a identificar les paraules clau que els seus clients potencials utilitzen per cercar els teus productes o serveis en línia. A continuació, fem ús d'aquestes paraules clau per optimitzar el contingut del lloc web perquè apareguis ben posicionat als resultats de cerca.

Contingut de qualitat

En segon lloc, creem contingut de qualitat per al teu lloc web. Això inclou la creació de contingut informatiu i eficaç que els clients potencials trobaran interessant i útil. Aquesta acció no només ajuda a millorar el posicionament del lloc web, sinó que també ajuda a establir la teva marca com a líder en el seu camp.

Estructura interna

En tercer lloc, creem enllaços de qualitat cap al teu lloc web.Això inclou la creació de contingut interessant que altres llocs web voldran enllaçar, així com la creació d'enllaços interns al teu lloc web per ajudar a millorar l'estructura interna.

Seguiment constant del posicionament

Finalment, realitzem un seguiment constant del posicionament del teu lloc web i fem ajustaments regulars per assegurar-nos que continuï apareixent als resultats de cerca. Això inclou l'ús d'eines d'anàlisi web per identificar quines àrees necessiten millora i fer els canvis necessaris per millorar el posicionament.

Estàs preparat per escalar el posicionament del teu lloc?

És hora d'intensificar la teva presència en línia.

Desenvolupat a Girona amb ❤️

SEO

Altres característiques

Invertim el temps i l'esforç necessari per trobar la millor opció per a tu.

  • Anàlisis de competència.
  • Estudi de paraules clau.
  • Optimització de meta etiquetes.
  • Optimització de contingut segons llistat de paraules clau.
  • Seguiment mensual de posicionament dels termes definits.
  • Informe mensual de posicionament.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't