Omet els enllaços

Campanyes d'Instagram & Facebook ADS a la Costa Brava, Girona i Barcelona

Arriba a més usuaris i aconsegueix més conversions amb les campanyes de Facebook & Instagram Ads

Les campanyes de Facebook & Instagram Ads ens permeten anar un pas més enllà i arribar a impactar a molts més usuaris que no formen part de la teva comunitat actual. El punt fort d’aquestes campanyes és la segmentació d’interessos del públic objectiu.

0 +

Anys d'experiència en la gestió de publicitat

Amb més de set anys d’experiència en la gestió de publicitat per a empreses, tenim un coneixement profund de com funcionen les diferents plataformes i com es poden utilitzar per assolir objectius del teu negoci.

0 +

Accions publicitàries creades a través de campanyes de màrqueting

Ens assegurem que la teva empresa tingui una presència activa a les plataformes adequades i creem contingut d’alta qualitat per atraure i retenir el teu públic objectiu. Monitorem i mesurem constantment el rendiment per garantir que estem aconseguint els resultats desitjats i per fer ajustaments en cas de ser necessari.

Gestió de les xarxes socials a la Costa Brava, Girona i Barcelona

Estàs llest per portar la teva presència a les xarxes socials al següent nivell?

Estàs llest per portar la teva presència a les xarxes socials al següent nivell? Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una consulta gratuïta i esbrinar com et podem ajudar!

Gestió de les xarxes socials a la Costa Brava, Girona i Barcelona

Posem el nostre focus a fer créixer la teva marca

Increment de conversions

%

És important monitorar i mesurar el rendiment de les activitats a les xarxes socials per avaluar si s'estan aconseguint els objectius i per identificar qualsevol àrea que necessiti millores.

Triar les plataformes adequades: No totes les xarxes socials són adequades per a totes les empreses. És important investigar i triar les plataformes que s'adaptin millor als objectius i al públic objectiu de l'empresa.

Oferim serveis de gestió de xarxes socials a la Costa Brava, Girona i Barcelona, ajudant les empreses a establir i mantenir una sòlida presència a les plataformes de xarxes socials.

El nostre enfocament estratègic i creatiu garanteix que la teva marca es destaqui al competitiu panorama digital. Impulsa la teva presència en línia i establir connexions significatives amb la teva audiència.

El nostre enfocament en la personalització ressalta que treballem amb tu per entendre els teus objectius únics i desenvolupar una estratègia que s’adapti a les teves necessitats.

T’ajudarem a maximitzar l’impacte de la teva presència a les xarxes socials i a assolir els teus objectius de màrqueting digital!

Satisfacció

%

Posem el nostre focus a fer créixer la teva marca

Basat en fets

Objectius clars

Definir objectius clars: Abans de començar a fer servir les xarxes socials, és important tenir objectius clars i mesurables sobre el que es vol assolir. Per exemple, es pot voler augmentar la participació dels seguidors, millorar la imatge de la marca o generar més trànsit cap al lloc web.

Fet a mida

Contingut de qualitat

Crear contingut de qualitat: És important crear contingut de qualitat i rellevant per als seguidors de les xarxes socials. Això inclou imatges i vídeos atractius, publicacions escrites interessants i rellevants, i contingut exclusiu que no estigui disponible a altres llocs.

Més informació

Presència activa

Mantenir una presència activa: És important mantenir una presència activa a les xarxes socials per mantenir l’interès dels seguidors. Això inclou publicar regularment i respondre als comentaris i missatges.

Els nostres clients

Empreses i artistes que ja han confiat en nosaltres

Apareguts a:

La satisfacció dels clients és el que ens dona la motivació per continuar aportant solucions de qualitat i ajudar-los a fer créixer el seu negoci.

Cada empresa és única, i per això és molt important captar cada essència, per reflectir-la en tots els serveis que oferim, de la millor manera possible i inspirant-nos en les darreres tendències. Des de llocs web a mida atractius i personalitzats, passant per estratègies de màrqueting enfocades als objectius de negoci, i fins a sessions de fotografia i vídeo amb dron.

Campanyes d’Instagram & Facebook Ads

Altres característiques

Invertim el temps i l'esforç necessari per trobar la millor opció per a tu.

  • Anàlisis de competència.
  • Definició de l’estratègia de campanya i grup d’anuncis i estudi de paraules clau.
  • Redacció d’anuncis.
  • Segmentació de públic objectiu.
  • Creació visual de la campanya i els anuncis.
  • Configuració del seguiment de conversions. Seguiment diari de KPI’s i optimització de resultats.
  • Control de la inversió.
  • Informes mensuals.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't