Omet els enllaços
Servei

Protegir la teva marca i la teva identitat empresarial és essencial.

Com a professionals en el món digital, sabem la importància que té per a les empreses protegir la seva marca i la seva identitat.

Els nostres serveis
01

What we do

Registre de marques

És per això que oferim serveis de registre de marques per a empreses, perquè puguis estar segur que la teva marca està protegida i que ningú més la pot utilitzar sense el teu consentiment.

1 1

Pas 1

Cerca exhaustiva.

Primer, realitzem una cerca exhaustiva per assegurar-nos que la teva marca no estigui ja registrada per cap altra empresa.

2 2

Pas 2

Preparació de documentació

Després, preparem tota la documentació necessària d'acord amb els teus interessos.

3 3

Pas 3

Presentació i notificació

Presentem la documentació davant les autoritats competents per obtenir el registre de la teva marca.

La nostra visió

Creiem que dissenyar productes i serveis en estreta col·laboració amb els nostres clients és l'única manera de tenir un impacte real en el negoci.

7
Anys d'experiència
100%
Satisfacció de client
5/5
105+
Projectes

completats

9.346+
Hores

de treball

3.254
Cafès

durant aquest temps

Sobre nosotros
03

Protegir la teva marca és essencial

Confia en el nostre equip de professionals per protegir la teva marca i la teva identitat empresarial. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres serveis de registre de marques per a empreses.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't