Omet els enllaços

Somia Digital

Imatges.
Que.
Inspiren.

La vista d’ocell d’un dron pot oferir la perspectiva majestuosa que cap càmera terrestre pot oferir.

Fet amb passió

Inspira amb una perspectiva única.

Captem material per a impulsar marques creatives i negociosinmobiliariasempresas

Els nostres clients

Empreses i artistes que ja han confiat en nosaltres

Apareguts a:

La satisfacció dels clients és el que ens dona la motivació per continuar aportant solucions de qualitat i ajudar-los a fer créixer el seu negoci.

Cada empresa és única, i per això és molt important captar cada essència, per reflectir-la en tots els serveis que oferim, de la millor manera possible i inspirant-nos en les darreres tendències. Des de llocs web a mida atractius i personalitzats, passant per estratègies de màrqueting enfocades als objectius de negoci, i fins a sessions de fotografia i vídeo amb dron.

Potenciem les marques a través de contingut creatiu i estratègic

Fotografia i vídeo creatius amb drons per impulsar el teu negoci.

La fotografia aèria es fa servir usualment per capturar fotografies amb qualitat de propietats, negocis, esdeveniments, ubicacions o altres àrees de gran cobertura per mostrar-les des d’una vista més holística. Les empreses que ofereixen fotografies aèries per ajudar els possibles clients a visualitzar el valor total dels seus serveis o ofertes aconsegueixen més vendes fàcilment.

Els nostres operadors de drons no només tenen la llicència que els permet volar drons, sinó que també disposen dels anys d’experiència artística necessaris per crear una obra mestra que cridi l’atenció.

La màgia passa quan la imatge es captura des d’una vista aèria. Carreteres, paisatges, edificis, costes: les possibilitats són pràcticament infinites.

 

Assolir aquests impressionants punts de vista ja no requereix l’ús de costosos helicòpters. La vista d’un dron pot oferir la perspectiva majestuosa que cap càmera terrestre pot obtenir.

Satisfacció

%

Usos de la fotografia i vídeo amb dron

Immobiliàries

Material promocional

Millora el teu material promocional amb imatges aèries o vídeos creatius de les propietats. Mostra fàcilment la propietat i la ubicació en un instant.

Escoles

Vista
del centre

Creem vídeos que inclouen vistes aèries del centre, perquè els clients potencials es puguin fer una idea de la magnitud.

Hotels i empreses

Crea
confiança

El valor de les empreses moltes vegades es troba a la seva seu. Gràcies a la fotografia aèria, ho podem demostrar sense haver de ser-hi físicament.

Més informació

Més
usos

També podem avaluar el progrés d’un projecte de construcció o ens podeu consultar per a qualsevol altre suggeriment.

Projectes seleccionats

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't