Omet els enllaços

Somia Networking

L'espai on crear sinergies empresarials

Dimecres 05/06/2024
19:00 h — 20:30 h

T’interessa connectar i crear sinergies amb empreses de diferents sectors de la província de Girona?

Somia Networking és l’espai ideal per donar-te a conèixer com a empresa o autònom a altres professionals de la zona, i alhora, també et permetrà descobrir l’abast de possibilitats de col·laboració.

Somia Networking
Inscriu-te a Somia Networking

Inscripcions obertes

Inscripcions obertes

Networking

Somia Networking

Què fem a Somia Networking?

Aprofita aquesta oportunitat per expandir la teva xarxa de contactes i establir relacions fructíferes amb empreses de tots els sectors a Girona.

La nostra agència digital també està compromesa a connectar i col·laborar amb altres empreses locals. Estem entusiasmats per ser part de Somia Networking i esperem establir sinergies amb professionals de la província de Girona. Junts, podem créixer i prosperar com a comunitat empresarial. Estem ansiosos per conèixer-te i compartir les nostres perspectives i coneixements.

Hotel Marina

L'espai on crear sinergies empresarials

Dimecres 05/06/2024
19:00 h — 20:30 h

FAQ

Es tracta d’un esdeveniment de Networking que et permetrà fer nous contactes d’una forma informal, didàctica i lúdica. Des de Somia Digital guiarem la sessió de Networking per tal d’ajudar-te a connectar eficaçment amb els altres professionals i crear noves oportunitats de col·laboració. Durant el taller de Networking durem a terme una activitat anomenada Speed Networking que es basa en el contacte ràpid i efectiu entre dues persones amb possibles interessos de negoci comuns. Cada contacte entre les dues persones tindrà una durada d'1 minut i mig, temps que hauran d’aprofitar per presentar-se mútuament, i un cop aquest temps finalitzi, hi haurà canvi de parelles per tornar a fer les respectives presentacions.

No, la dinàmica està basada en l'Speed Networking: el contacte ràpid i efectiu entre dues persones amb possibles interessos de negoci comuns. Cada contacte entre les dues persones tindrà una durada d'1 minut i mig, temps que hauran d’aprofitar per presentar-se mútuament, i un cop aquest temps finalitzi, hi haurà canvi de parelles per tornar a fer les respectives presentacions.

Sí, al llarg de tot l'esdeveniment hi haurà servei de bar amb qualsevol classe de beguda.

Sí, mentre aquesta persona formi part de l'empresa i participi en la sessió de Speed Networking conjuntament.

Sí, l'esdeveniment és totalment gratuït, es requereix una consumició mínima.

El requisit indispensable és ser empresari o emprenedor.

 

Subscriu-te i no et perdis els propers esdeveniments.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't