Omet els enllaços

Renovació de la imatge corporativa

App projecte AndreiaApp

Client

Any

2023

Serveis Prestats

Varis

L’aplicació AndreiaApp, un dels principals fruits del projecte d’R+D ANDREIA: “Foment de la resiliència a l’educació primària: innovació i formació contínua del professorat” (PID2019-111032RB-I00), ja s’està implementant als més de vint col·legis repartits per Espanya que participen en l’estudi.

AndreiaApp neix amb l’objectiu d’utilitzar la narració literària per activar processos de mimesi i catarsi en estudiants d’Educació Primària, inclou una sèrie de materials didàctics (narracions literàries i audiovisuals) dividits en itineraris basats en pilars de resiliència i competències transversals, especialment la resolució de problemes i les habilitats socials.

Serveis Prestats

Varis

La Nostra Estratègia

2023

Servei

El nou producte

L’equip de la Universitat Abat Oliba CEU ens va contactar per desenvolupar la nova aplicació del projecte d’R+D ANDREIA, amb l’objectiu d’utilitzar la narració literària per activar processos de mimesi i catarsi en estudiants d’Educació Primària. Aquesta aplicació inclou una sèrie de materials didàctics (narracions literàries i audiovisuals) dividits en itineraris basats en pilars de resiliència i competències transversals, especialment la resolució de problemes i les habilitats socials.

Hem treballat estretament amb l’equip de la Universitat Abat Oliba CEU i, basant-nos en la seva essència, hem dissenyat una aplicació amb un aspecte visual remarcable, amb l’objectiu de sobresortir entre la competència.

Renovació de la imatge corporativa

App AndreiaApp

L'Equip

Inspiració

InterHuge

Director creatiu

Joan Cama

Director UI/UX

Equip InterHuge

¿Tienes un proyecto en mente? ¡Hablemos!

¿Tienes Un Proyecto En Mente? ¡Hablemos!

No dudes en ponerte en contacto nosotros a través del siguiente formulario para hablar de los detalles.

¿Tienes algún proyecto en mente?

¡Contacta con nosotros!

¿Piensas que podemos colaborar

juntos en algún proyecto?

¿Te apetece saludar?

Este es tu lugar.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't