Omet els enllaços

Landing Page per a EICON

Client

Any

2024

Serveis Prestats

Disseny web
, Publicitat
, Fotografia
, Vídeo
, Imatge corporativa
, Brànding
EICON és una empresa jove i dinàmica dedicada a tasques de control i avaluació de la conformitat principalment als àmbits del medi ambient i la prevenció contra incendis. Les principals tasques que desenvolupen són de control i d’inspecció dels establiments, instal·lacions i activitats amb diferents acreditacions obtingudes en superar processos d’habilitació. Disposen de diverses habilitacions atorgades per la Generalitat de Catalunya.

Serveis Prestats

Disseny web
, Publicitat
, Fotografia
, Vídeo
, Imatge corporativa
, Brànding

La Nostra Estratègia

2024

Servei

El nou producte

Hem treballat en diverses solucions digitals per a l’esdeveniment de Networking que van celebrar recentment a l’Hotelet Casa Padró de Manresa (L’Hotelet – Casa Padró 1914), després de l’ACUSTICAT Congrés d’Acústica de Catalunya.

Hem desenvolupat una landing page creativa i moderna a mida, per tal que les persones interessades poguessin obtenir més informació sobre l’esdeveniment i s’hi poguessin inscriure. A banda, s’han dut a terme altres treballs, com ara el disseny de cartells publicitaris, edició d’anuncis, i una sessió fotogràfica durant l’esdeveniment.

EICON

L'Equip

Inspiració

Somia Digital

Director Creatiu

Equip de Somia Digital

Director UI/UX

Equip de Somia Digital

¿Tienes un proyecto en mente? ¡Hablemos!

¿Tienes Un Proyecto En Mente? ¡Hablemos!

No dudes en ponerte en contacto nosotros a través del siguiente formulario para hablar de los detalles.

¿Tienes algún proyecto en mente?

¡Contacta con nosotros!

¿Piensas que podemos colaborar

juntos en algún proyecto?

¿Te apetece saludar?

Este es tu lugar.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't