Omet els enllaços

Renovació de la imatge corporativa

Fotògraf

Client

Joan Carol Photography

Any

2021

Serveis Prestats

Varis

Joan Carol va néixer a Palamós, un poble mariner de la idíl·lica Costa Brava. Un dels seus primers regals a la seva infància tendra va ser una càmera de rodet de l’època. Amb ella va començar a veure el món des d’un petit objectiu. A poc a poc, allò que els seus ulls veien a través de la lent, es va transformar en un hobby que va acabar convertint-se en la seva vocació i professió. El seu primer gran salt internacional va ser a Corea, arribant a exposar a Jeonju International Fest. Apareixent també a diferents mitjans de premsa i pàgines d’internet incloent Medium, Design you trust, Chiiz Magazine. Photogrist Magazine, Braut, etc.

Serveis Prestats

Varis

La Nostra Estratègia

Joan Carol Photography
2021

Servei

El nou producte

El fotògraf Joan Carol Photography ens va contactar per dissenyar el nou lloc web joancarolphotography.com per representar els serveis que ofereixen i arribar a un públic més ampli.

Hem treballat estretament amb en Joan i, basant-nos en la seva essència, hem dissenyat un lloc web amb un aspecte visual remarcable, amb l’objectiu de sobresortir entre la competència.

Renovació de la imatge corporativa

Joan Carol Photography

L'Equip

Inspiració

InterHuge

Director creatiu

Joan Cama

Director UI/UX

Equip InterHuge

¿Tienes un proyecto en mente? ¡Hablemos!

¿Tienes Un Proyecto En Mente? ¡Hablemos!

No dudes en ponerte en contacto nosotros a través del siguiente formulario para hablar de los detalles.

¿Tienes algún proyecto en mente?

¡Contacta con nosotros!

¿Piensas que podemos colaborar

juntos en algún proyecto?

¿Te apetece saludar?

Este es tu lugar.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't