Omet els enllaços

Renovació de la imatge corporativa

Estudi d'Arquitectura

Client

Josep Comas Arquitecte

Any

2020

Serveis Prestats

Varis

Josep Comas Arquitecte és un estudi d’arquitectura a la Costa Brava. Fundat el 2000 per Josep Comas Boadas, l’estudi s’especialitza en serveis arquitecturals, tant d’obra privada (habitatge d’obra nova i de casa unifamiliar) com pública, a més d’edificació, planejament i urbanisme per a municipis i institucions públiques. Són un dels estudis d’arquitectura principals a la Costa Brava. Projecten tant en estil clàssic tradicional com en estil modern. Els enorgulleix de servir els seus clients en totes les seves necessitats perquè creen per a persones.

Serveis Prestats

Varis

La Nostra Estratègia

Josep Comas Arquitecte
2020

Servei

El nou producte

L’equip de Josep Comas Arquitecte ens va contactar per dissenyar el nou lloc web josepcomas.cat, amb l’objectiu de representar els serveis que ofereixen i arribar a un públic més ampli.

Hem treballat estretament amb l’equip de Josep Comas Arquitecte i, basant-nos en la seva essència, hem dissenyat un lloc web amb un aspecte visual remarcable, per tal de sobresortir entre la competència.

Renovació de la imatge corporativa

Josep Comas Arquitecte

L'Equip

Inspiració

InterHuge

Director creatiu

Joan Cama

Director UI/UX

Equip InterHuge

¿Tienes un proyecto en mente? ¡Hablemos!

¿Tienes Un Proyecto En Mente? ¡Hablemos!

No dudes en ponerte en contacto nosotros a través del siguiente formulario para hablar de los detalles.

¿Tienes algún proyecto en mente?

¡Contacta con nosotros!

¿Piensas que podemos colaborar

juntos en algún proyecto?

¿Te apetece saludar?

Este es tu lugar.

Menú

Esdeveniments

Ens enorgulleix oferir un enfocament integral i complet a tots els serveis digitals que la teva empresa pugui necessitar. A diferència d'altres agències, comptem amb un equip d'experts en cada especialitat per oferir solucions d'alt nivell en tots els aspectes de la teva estratègia digital.

Contacte

Explorar
Desplaça't